2012. február 20., hétfő

Robin Cook: A gyötrelem éve - Jelenlegi ára: 800 Ft

Robin Cook: A gyötrelem éve
Sorozatcím: I. P. C. Könyvek
Raktári szám: A008914
ISBN: 9636351368
Kiadás éve: 1990
Kiadó: I. P. C. Könyvek Kft.
Méret: 117 * 180 mm, 447 oldal
Állapot: papírkötés, kissé kopottas, jó
A könyv látlelet egy hawaii kórházról, és az első orvosi, emberi próbatételein áteső fiatal orvosgyakornokról, Dr. Petersről - de bizonyára sok más kórházról, sok orvosnövendékről is.
A kezdő orvos kitartóan küzd a folyton csukló Mr. Roso vagy a megállíthatatlanul vérző Mrs. Takura életéért, újjáélszetésekkel próbálkozik és szülést vezet le egymaga, vizsgál, varr vagy sebkampókat tart - napi huszonnégy órán keresztül - ám mindez kevés az üdvösséghez. Üres szeretkezések, magányos szörfözések, meg tudathasadásos beszélgetés után rá kell döbbennie hogy embersége, orvosi hivatástudata végveszélybe került. Fejbeverő érzés. Hasonló ahhoz, amit a beteg élhet át, amikor elszáll a szívverése, vagy a szörfös ha nem sikerül a deszkát kibuktatni a hullám alól, netán a tengeralattjáró személyzete, ha úgy merül le az óceán mélyére, hogy nem tudni, lesz-e elég üzemanyag a felemelkedéshez. S ez legalább olyan izgalmas, mint egy orvoskrimi...
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 11:42
. Robin Cook: A gyötrelem éve - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése